Månvandringar, utesittningar och healing

Hallojsan! Jag behövde hjälp med att finna tillbaka till min sanna kraft och den ovillkorliga universella kärleken. Jag har gått till ett företag som heter The Temple of Power eftersom de verkligen kan hjälpa till inom det här. Jag har varit med på månvandringar och en hel del annat som utesittningar och trumresor, men framförallt går jag dit eftersom de erbjuder healing i Marks kommun, där jag bor.  

 

Jag älskar naturen och nu har jag gett mig ut på egna månvandringar, allra helst när det är fullmåne för då tycker jag att månen och naturen ger mig styrka och kraft. Att det finns ett företag som ger healing i Marks kommun är jättebra, för då slipper jag åka till Göteborg, som jag var tvingad till förut. Nu går jag på denna healing här i Marks kommun i stället och jag varje behandling inleds med helande samtal där livsminnen och händelser som behöver helas kommer upp till ytan. Jag har haft en mycket svår väg att vandra både i detta liv men även i tidigare liv. Jag dog i en ond bråd död under medeltiden och detta trauma har jag aldrig kommit över! Nu kan andevärlden arbeta genom den person som ger denna healing på The Temple of Power. Jag vill vara tydlig med, att för er som intresserar er för att gå på denna healing i Marks kommun, så ska ni inte medicinera för depression eller dylikt, då är detta inte bra för er! Därför att man måste ha tillgång till alla sina känslor för att nå ett helande. Men de har ju så många andra spännande saker att erbjuda, så jag tycker verkligen att ni ska gå in på hemsidan som The Temple of Power har, om ni vill veta mer! Jag hoppas att ni ska finna någonting som passar lika bra för er, som för mig!